torstai 17. marraskuuta 2011

Pikkujoulun punaista kynsiin ja Vanilian makua huulille

Pakkohan sitä oli heti kokeilla. Lakkasin viikonlopuksi kynteni pikkujoulun punaisiksi. :) Aika herkku väri, eikö? Itse tykkään kovasti!

Sävy on jees, mutta itse lakka on Seppälän halppis-lakkaa. Kuivumisessa menee kauan ja koostumus on aika vetinen. Vaatii kyllä hieman kärsivällisyyttä, mutta kyllä tolla nyt lakkaa. En tosin sijoittanut tuohon kuin jonkun 2,99 euroa, että ei siltä enempää ehkä voi vaatiakaan?! 


Mulla on jo jonkin verran kertynyt kaikenlaisia kynsilakkoja tuonne meikkipöydälle, mutta oikeastaan ihan kunnon tuollainen punainen vielä uupui. Ehkä ostelen jatkossa punaisia lakkoja, herkullisissa sävyissä. Nyt kun taas tuntuu, että kynsien kasvu ja kuntokin on huomattavasti parempaan päin. :)

Olen aloittanut säännöllisen vitamiinien popsimisen ja jo alle viikon jälkeen tuntuu, että muutos on huomattava. En tiedä voiko niin olla, mutta ainakin parannusta entiseen on havaittavissa ja minä luotan siihen mitä näen. ;)


Inohdin lisätä aikaisempaan päivitykseen tuon H&M:stä tänään ostamani huulirasvan. Kerrassaan suloinen purnukka! Mikään ei tietenkään vedä vertojaan Oriflamen ihmevoiteelle, jota meikkilaatikosta tälläkin hetkellä löytyy naturellina sekä Vanilian- makuisena, mutta tuo purnukka vain oli niiin söpö, että mun oli yksinkertaisesti pakko ostaa tuollainen. Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti